XxZambiaxX
Den fascistiske kommunistiske republikk av den demokratiske Zambistan
Zambia92.png
(flagg)
Zambia90.png
(våpenskjold)
«er det vann i springen, er det håp i sjela!»
Usa90.png
Hovedsteder Coop Extra
Største byer Mongheim
Innbyggertall en stor mengde folk
Offisielle språk afrikansk, europeisk, asiatisk
Styreform demokratisk kommitatur
konge: Edgar Mungu
diktator: Harambe
Selvstendighet 2016
Avhengig av Bokstavkjeks
Uavhengig av mat og vann
Valuta kongler og steiner
Tidssone vet ikke
Nasjonaldag om en uke
Landkode Det sier jeg ikke!
Toppnivådomene .hæ
Nasjonalsang:
«unga bunga unga bunga!»

Zambia er et lite land i Afrika som grenser Canada i nord og Mexico i sør, landet ble grunnlagt i 2016 noen dager etter Harambes død.du tror kanskje at statsministeren er den originale Harambe som døde i 2016, men du tar feil. Statsministeren er en helt tilfeldig person ved navn Harambe.

HistorieRediger

Landet ble grunnlagt i 2016 etter Edgar Mungu, en av Afrikas største fascister, kommunister, demokratister, startet er revolusjon i landet som tidligere var USA. Revolusjonen var en suksess, og Den fascistiske kommunistiske republikk av den demokratiske Zambistan (Zambia) ble født med Mongheim (tideligere DC) som hovedstad.

Økonomi og såntRediger

skoleboller og opium spiller en stor rolle i Zambisk (Zambiansk?) økonomi, selv om Zambia er et ganske rikt land, er folka som bor der rundt de fattigste folka på jorda. Zambia er også et kjedelig land, det er kanskje der for du aldri har hørt om landet før (tro meg det er et ekte land) det eneste tøffe landet har gjort er og pimpe opp militæret sitt og bygge noen broer og motorveier, de har også settet inn noen strenge regler som dreier seg om rase eller noe sånt (hvor har det skjedd før?)

RelgionRediger

Edgar har også gjort det påbudt og bli med i den nye kirka hans, Harambisme. Relgionen går ut på at apekatter er verdens konger, og mennesker er deres slaver. Derfor er presten av alle kirker og lokaler små gorillaer.