Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:Hva?»

714 byte lagt til ,  29. mar. 2011 kl. 21:58
m
ingen redigeringsforklaring
m
m
</center>
 
'''''Det er fortsatt ganske viktig å vite hva Artigpedia er. Man må kunne vite forskjellenforskjellet mellom Artigpedia, Ikkepedia og <s>Bæsjwikipedia</s>Ikkepedia. Fordi de alle behandler ikke akkurat det samesamme konseptet...'''''
 
==<s>Jævligpedia</s>==
Wikipedia er drit!!! Der står seriøse tekster med skikkelig kjedelige emner. Ikke gå dit, du blir hjernevasket!
 
==Ikkepedia==
Her er det jo bare tull. Cybermobbing resulterer i blokkering. Det liker ingen og det er ikke en gang morsomt! Bare skriv noe, vær tullete!
 
==Politikk==
Artigpedia har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening!!!
 
Og for de dumskallene som fortsatt synes at internettet er et sted som skal inneholde KUN seriøsitet finnes det [http://wikileaks.org Wikipedia].
----
'''[[Artigpedia:Hvordan?|Neste >]]'''
Wheelify, Byråkrater, IP-kontrollører, oversight, phantom, sleepwalker, Administratorer
2 476

redigeringer