Sarpsborg

Sarpsborg er Norges største høl, noe Kong Harald V offentlig har bekreftet på en pressekonferanse på dassen til Borregård Industrier. Sarpsborgs innbyggere består generelt av tapere som ikke får oppholdstillatelse noe annet sted i Norge. Selv om de fleste ønsker å flytte 17 km sørvest til det Forlatt Fredrikstad, får de altså ikke lov til dette. Man ønsker å samle all søpla på samme sted. Akkurat slik man har gjort med Samer i nord.

I slutten av uke 46 sank innbyggertallet drastisk. Det antas at dette har sammenheng med at byens iskrigere, Sparta Losers, tapte soleklart 7-2 for storebror ik comet. Man antar så mange som 2500 mennesker skal ha tatt selvmord ved å hoppe fra byens stoltet, Mr. Shoppy, på harrytur til Svinesund.

26 november fullføres siste steg i å isolere Sarpsborg totalt ved at man ferdigstiller 4-felts E6 gjennom Sarpsborg slik at man tilbringer minst mulig tid på dette gudsforlate og forhatte stedet.

Bystyret har også klaget inn Stortingets vedtak om å avslå Pæddekummen som en nasjonalskatt. Sarpsborgs befolkning hadde ville protester mot Stortingets vedtak, men verken trusler om ytterligere innavling eller enda mer krangling om deres eget lille, patetiske fotballag Sarpsborg 08 Fotballforening førte frem.