«Hei!»

- Trond Giske

«Di sugær så jevli!»

- Ravi

«OMG! They look so snexy, i just wanna eat'em!»

- Jonas Brothers

O-Zone (Uttales: Oy sann) er et fransk satanband som synger om blomster. De liker å danse oppå fly og tøyse litt uten T-Skjorte. De ble oppløst for 1 år siden, pga. grovt ordbruk i sangen deres Dragostea Din Tei. Ingen hadde oppdaget det før da, pga. det er ingen som skjønner en dritt av det tulle språket deres. Men om 2 dager har de tenkt til å starte et nytt band, det skal hete: Boyene på by'n. Et Gay/Funky band. De sa under et intervju med Kierrag! at den ene sangen deres skulle hete, Dragen går sin vei. Der skal de stå og danse oppå en bobil.

MedlemmerRediger

  • Ibbaluba Kanuka Saluba Hajuba - Han fyren som danser i midten
  • Bobble - Han fyren som danser til høyre
  • Olaf Søltetøy - Han som danser til venstre

Albummer og sangene på demRediger

Jäg dinka donka med Willy Wonka - Sanger: Snått på tissen, Hei, Ompa Lompaene står i veien, Kuen som flyr med kappe, Jeg så supermann, Hva som hendte i går i badekaret mitt når jeg vasket meg, Fluen sa hallo, Google eksploderte, Bobble fant Olaf Søltetøy i hjemmsel, Pølse på pubben, Hva er jente for noe.

På loven sitter Bobble og koser seg - Sanger: Han gikk ned fra loven, Ravi baklengs er Ivar, Ravi har copyright, Julenissen var slem, FAEN! En kvise!, Bølger i badekaret, Willy W is not my love, Michael Jackson har copyright, Jeg så meg selv i speilet, Pupper i dagslys, Lava vava hava mava, Mikkes Musehøl, Jeg heter Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 på WoW.

Flaut å fise - Sanger: Neimen hallo, Jeg møtte Pippi, Ringo møtte Yes! Vi leker, Jeg brakk en neil, Totaly Spies har copyright, Føkket fis, Maskingæver fis, Luktet godt, Lavalampen lurer seg unna, Ikke lusk Jan Thommas, Sitron i såret, Sverdet til Dragonforce.