Artigpedia:Hva?

Trinn 2Rediger

Det er fortsatt ganske viktig å vite hva Artigpedia er. Man må kunne vite forskjellen på Artigpedia og Ikkepedia, fordi de ikke har akkurat det samme konseptet...

IkkepediaRediger

De holder på med å transformere en wikipedia-artikkel til noe rart. Negativt: de liker ikke stubbsider og tull, de må ha mye innhold. MYE. Og derfor er Artigpedia en bedre plass for stubbsider.

ArtigpediaRediger

Her er det rett og slett bare tull. Cybermobbing resulterer i blokkering. Det liker ingen og det er ikke morsomt engang! Prøv også å ikke banne for mye, ikke alle liker det! Bare skriv noe, vær tullete!

PolitikkRediger

Artigpedia har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening!!!

WikipediaRediger

Og for de dumskallene som fortsatt synes at internettet er et sted som KUN skal inneholde seriøsitet finnes det Wikipedia.


< Tilbake

Neste >