Tribal Wars

Revisjon per 20. jul. 2009 kl. 14:23 av Howie (diskusjon | bidrag)

Tribalwars er egentlig ett ganske kjekt spill, vis du er en gammel dame som drikker te om natten. Spillet handler om å krige, akkurat slik som Bush og Bin Laden gjør når dei kjeder seg. Dette spillet bringer som oftes fram det verste i folk og flere har sovnet inn av for lite søvn.

Premium Konto

Premium Konto er egentlig bare tull. Du betaler for å få klinkekuler i posten. Dethar skjedd med flere av tilhengerene til Gud som morer seg hos mormora si på Søndagskvelder/netter.


Adling/Nobling av byer

For å adle må du gjøre slik at ingen har noen duster, eller tropper som noen sier, i byen du vil ta over. Vis det er noen duster der, så dør adelsmannen din. Da må du sende noen av dine egne duster og ta dustene til den dusten som satte tropper i byen. Adelsmannen er egentlig kona til Administartoren. Hun springer naken rundt inne på spillet og tar klinkekulene som du fikk i posten med deg hjem igjen.


Begynne på nytt

Det er mange gamle damer som mener dei er best i dette spillet. Da kan det ver at du får en useriøs melding fra dei om at du må begynne på nytt eller bli Adlet. Dei useriøse meldingene må du høre på! Det kan ver at dei gamle damene klarer å trykke på knappen som gjør at hun adler deg. Vis du har blitt adlet å må begynne på nytt, må du gi fra deg klinkekulene og byen din blir ikke skikkelig, den blir bare en hule i bakken.