Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:World Clock»

 
(5 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 18: Linje 18:
 
| {{world clock|area=Albuquerque|-6}}
 
| {{world clock|area=Albuquerque|-6}}
 
| {{world clock|area=Bamako}}
 
| {{world clock|area=Bamako}}
| {{world clock|area=Dawson City|-8|dst=yes}}
+
| {{world clock|area=Dawson City|-7}}
 
| {{world clock|area=Bangui|+1}}
 
| {{world clock|area=Bangui|+1}}
 
| {{world clock|area=Cambridge Bay|-6}}
 
| {{world clock|area=Cambridge Bay|-6}}
Linje 74: Linje 74:
 
| {{world clock|area=Rarotonga|-10}}
 
| {{world clock|area=Rarotonga|-10}}
 
| {{world clock|area=Tegucigalpa|-6}}
 
| {{world clock|area=Tegucigalpa|-6}}
| {{world clock|area=London}}
+
| {{world clock|area=London|dst=yes}}
 
| {{world clock|area=Washington, D.C.|-5|dst=yes}}
 
| {{world clock|area=Washington, D.C.|-5|dst=yes}}
 
|-
 
|-
Linje 187: Linje 187:
 
| {{world clock|area=Mumbai|+5|mins=30|aom=+}}
 
| {{world clock|area=Mumbai|+5|mins=30|aom=+}}
 
| {{world clock|area=Kolkata|+5|mins=30|aom=+}}
 
| {{world clock|area=Kolkata|+5|mins=30|aom=+}}
  +
| {{world clock|area=Lomé|+0}}
  +
| {{world clock|area=Taiohae|-9|mins=30|aom=-}}
  +
| {{world clock|area=Basse-Terre|-4}}
 
|}
 
|}
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
+
<font color="red" id=dst>*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
   
 
Clock News:<br/>
 
Clock News:<br/>

Nåværende revisjon fra 30. jan. 2021 kl. 19:58

WorldMap.svg

UTC: 5:04 AM
+0HRS

Vancouver*: 9:04 PM
-8HRS

Alexandria: 7:04 AM
+2HRS

Antwerp: 6:04 AM
+1HR

Algiers: 6:04 AM
+1HR

Adamstown: 9:04 PM
-8HRS

Aguascalientes: 11:04 PM
-6HRS

Atikokan: 12:04 AM
-5HRS

Lima: 12:04 AM
-5HRS

Addis Ababa: 8:04 AM
+3HRS

Albuquerque: 11:04 PM
-6HRS

Bamako: 5:04 AM
+0HRS

Dawson City: 10:04 PM
-7HRS

Bangui: 6:04 AM
+1HR

Cambridge Bay: 11:04 PM
-6HRS

Funchal: 5:04 AM
+0HRS

Ankara: 8:04 AM
+3HRS

Famagusta: 7:04 AM
+2HRS

Asmera: 8:04 AM
+3HRS

Aktau: 10:04 AM
+5HRS

Perm: 10:04 AM
+5HRS

Baku: 9:04 AM
+4HRS

Athens: 7:04 AM
+2HRS

Amman: 7:04 AM
+2HRS

Atyrau: 10:04 AM
+5HRS

Frankfurt: 6:04 AM
+1HR

Istanbul: 8:04 AM
+3HRS

Tripoli: 7:04 AM
+2HRS

Mecca: 8:04 AM
+3HRS

Abu Dhabi: 9:04 AM
+4HRS

Honolulu: 7:04 PM
-10HRS

Dublin: 5:04 AM
+0HRS

Accra: 5:04 AM
+0HRS

Apia: 7:04 PM
+14HRS

Abidjan: 5:04 AM
+0HRS

Aden: 8:04 AM
+3HRS

Recife: 2:04 AM
-3HRS

Zurich: 6:04 AM
+1HR

Valletta: 6:04 AM
+1HR

Willemstad: 1:04 AM
-4HRS

Yerevan: 9:04 AM
+4HRS

Efate: 4:04 PM
+11HRS

Adak: 8:04 PM
-9HRS

Austin: 12:04 AM
-5HRS

Brasília: 2:04 AM
-3HRS

Windhoek: 7:04 AM
+2HRS

Beijing: 1:04 PM
+8HRS

Belgrade: 6:04 AM
+1HR

Khartoum: 7:04 AM
+2HRS

Vatican City: 6:04 AM
+1HR

Yaoundé: 6:04 AM
+1HR

Galápagos Islands: 11:04 PM
-6HRS

Vilnius: 7:04 AM
+2HRS

Dumont-d'Urville Station: 3:04 PM
+10HRS

Mawson Station: 10:04 AM
+5HRS

Davis Station: 12:04 PM
+7HRS

Rothera Station: 2:04 AM
-3HRS

Macquarie Island Station: 4:04 PM
+11HRS

Syowa Station: 8:04 AM
+3HRS

Oranjestad: 1:04 AM
-4HRS

Rarotonga: 7:04 PM
-10HRS

Tegucigalpa: 11:04 PM
-6HRS

London*: 5:04 AM
+0HRS

Washington, D.C.*: 12:04 AM
-5HRS

Paris: 6:04 AM
+1HR

Palmer Station: 2:04 AM
-3HRS

Amundsen-Scott Station: 6:04 PM
+13HRS

Tel Aviv: 7:04 AM
+2HRS

Halifax: 1:04 AM
-4HRS

Dawson Creek: 10:04 PM
-7HRS

Santiago*: 2:04 AM
-3HRS

Abu Dhabi: 9:04 AM
+4HRS

Madison: 11:04 PM
-6HRS

Resolute: 11:04 PM
-6HRS

Rankin Inlet: 11:04 PM
-6HRS

Querétaro: 11:04 PM
-6HRS

Majuro: 5:04 PM
+12HRS

The Settlement: 12:04 PM
+7HRS

Kingstown: 1:04 AM
-4HRS

Jamestown: 5:04 AM
+0HRS

São Tomé: 5:04 AM
+0HRS

Cockburn Town: 12:04 AM
-5HRS

Mata-Utu: 5:04 PM
+12HRS

St. John's: 1:04 AM
-4HRS

Basseterre: 1:04 AM
-4HRS

Sarajevo: 6:04 AM
+1HR

Ittoqqortoormiit: 4:04 AM
-1HR

Andorra la Vella: 6:04 AM
+1HR

Hanoi: 12:04 PM
+7HRS

Vientiane: 12:04 PM
+7HRS

Rikitea: 8:04 PM
-9HRS

Malabo: 6:04 AM
+1HR

Redwood City*: 9:04 PM
-8HRS

Baghdad: 8:04 AM
+3HRS

León: 11:04 PM
-6HRS

Maseru: 7:04 AM
+2HRS

Juba: 8:04 AM
+3HRS

Verona: 6:04 AM
+1HR

Acapulco: 11:04 PM
-6HRS

Vienna: 6:04 AM
+1HR

Center: 11:04 PM
-6HRS

Harare: 7:04 AM
+2HRS

Jerusalem: 7:04 AM
+2HRS

Vaduz: 6:04 AM
+1HR

Adelaide: 3:34 PM
+10:30

Darwin: 2:34 PM
+9:30

Reykjavik: 5:04 AM
+0HRS

Libreville: 6:04 AM
+1HR

Ciudad Juárez: 10:04 PM
-7HRS

Riga: 7:04 AM
+2HRS

Happy Valley-Goose Bay: 1:04 AM
-4HRS

Malmö: 6:04 AM
+1HR

Nassau: 12:04 AM
-5HRS

Lhasa: 1:04 PM
+8HRS

Yangon: 11:34 AM
+6:30

Wellington: 6:04 PM
+13HRS

Currie: 4:04 PM
+11HRS

Victoria: 9:04 AM
+4HRS

Winamac: 12:04 AM
-5HRS

Osaka: 2:04 PM
+9HRS

Samara: 9:04 AM
+4HRS

Rabat: 6:04 AM
+1HR

Samarkand: 10:04 AM
+5HRS

Yekaterinburg: 10:04 AM
+5HRS

Lagos: 6:04 AM
+1HR

Fale: 6:04 PM
+13HRS

Salt Lake City: 10:04 PM
-7HRS

Panama City: 12:04 AM
-5HRS

Palo Alto: 9:04 PM
-8HRS

Mariehamn: 7:04 AM
+2HRS

Kathmandu: 10:49 AM
+5:45

Atlanta: 12:04 AM
-5HRS

Omaha: 11:04 PM
-6HRS

Kampala: 8:04 AM
+3HRS

New Orleans: 11:04 PM
-6HRS

Yamoussoukru: 5:04 AM
+0HRS

Cupertino*: 9:04 PM
-8HRS

Quebec City: 12:04 AM
-5HRS

Macau: 1:04 PM
+8HRS

Kiev: 7:04 AM
+2HRS

Chiang Mai: 12:04 PM
+7HRS

Bandar Seri Begawan: 1:04 PM
+8HRS

Ouagadougou: 5:04 AM
+0HRS

Port-aux-Français: 10:04 AM
+5HRS

Fernando de Noronha: 3:04 AM
-2HRS

Santarém: 2:04 AM
-3HRS

Mazatlán: 10:04 PM
-7HRS

Torreón: 11:04 PM
-6HRS

Mérida: 11:04 PM
-6HRS

San Luis Potosí: 11:04 PM
-6HRS

Tréhet: 6:04 AM
+1HR

San José: 11:04 AM
+6HRS

New Delhi: 10:34 AM
+5:30

Kraków: 6:04 AM
+1HR

Porto-Novo: 6:04 AM
+1HR

Bogotá: 12:04 AM
-5HRS

Tórshavn: 5:04 AM
+0HRS

Bantam Village: 11:34 AM
+6:30

São Paulo: 2:04 AM
-3HRS

Nauru: 5:04 PM
+12HRS

Mumbai: 10:34 AM
+5:30

Kolkata: 10:34 AM
+5:30

Lomé: 5:04 AM
+0HRS

Taiohae: 7:34 PM
-9:30

Basse-Terre: 1:04 AM
-4HRS

* Experiences Daylight Saving Time / Opplevelser sommertid

Clock News: