Svineinfluensa

Svineinfluensa er en sykdom som bare skjer da en mann/kvinne med penisbørste klemmer deg. Denne sykdommen kommer til å gjøre deg om til et svin.

Hvis du finner en mann/kvinne med penisbørste, bør du springe, med mindre du har bacon. Bacon er et farlig stoff (Krise-stoff) som kan drepe en hel by. Den er verre enn en atombombe. Hvis du har hatt vaksinasjon må du i alle fall passe deg! Da du tar denne svineurinen så blir du en bacon for et helt år. Da det året er over, så er det ektremt farlig å komme nær en penisbørste. Siden da blir det dobbelt så ille. Du merker enkelt om du blir smittet av denne tingen. Det som skjer første dag er at du får en rar iskremhud som kan smelte. Andre dag blir huden din bacon, da bør du holde deg unna folk. Den tredje dagen blir tennene dine til brokkolier. Da vil alle sammen holde seg unna deg! Den siste og verste dagen er den fjerde. Da lukter du som en spesiell ost. Denne osten elsker hamstere. Hamstere som ikke er normale. Hamstere fra 10-20 meter og en toppfart på 220 km/t.

Hvis du ikke vil at dette ikke skal skje, så må du være ute på den andre dagen. Da blir du inni magen til en venn, familie, fremmede, lærer eller døde Hitler, som er rett bak deg nå. HAHA! [[Du[[ måtte se! Neida, det er bare en penisbørsteselger!