Hei viruset

Viruset "Hei!" er en Trojaner, som vil slette alle data i bootsektoren på harddisken. Og ikke bare det, viruset hopper over på eventuelle løse disketter som ligger i nærheten av PC-en, inntil 100 meter vekk. Det setter inn frekke setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PC-en, og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut... Det skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lese bokstavene, og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din. Det fjerner også etikettene på alle diskettene dine.

Det roter med termostaten i kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg. Det lager falske penger med PC-en og legger dem i lommeboken din. Det dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen og snur søppelkassen på hodet. Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten. Det sørger for at pæren på do går, og gjemmer reservepærene.

Det avmagnetiserer Dominokortet ditt, sletter alle videoene og forvrenger lyden på alle CD-ene. Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen. Det gir telefonnummeret ditt til ex'en samt alle kreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker alt ølet ditt og lar sine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester. Det bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrur stekeovnen på fullt og putter katten din inni. Det legger stygge bilder på PC-en din, og sender e-post til politiet for å sladre.

Når du er i ferd med å komme for sent på jobben, gjemmer det bilnøklene, legger en død rotte i matboksen og legger ølkorker i stedet for salami på brødskivene dine. Det justerer eggkokeren, slik at eggene blir grønne og hardkokte. Det bytter ut majonesen med latekssparkel når du skal ha gjester.

"Hei!" vil få deg til å stemme på NKP.

Det vil også helle sukker i bensintanken på bilen din, barbere vekk dine øyenbryn, mens det kommer med frekke forslag til din nåværende venn/venninne bak din rygg og foretar uhemmede innkjøp med VISA-kortet ditt.

"Hei!" kan flytte bilen din rundt på P-plassen så du ikke finner den, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer. Med din stemme vil viruset legge slibrige beskjeder på din sjefs telefonsvarer.

Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyken og legger aldri ned toalettsetet.

"Hei!" vil fremstille amfetamin i badekaret ditt, mens det steker bacon på kjøkkenet, som det så glemmer, og raser ut for å jakte på gamle damer med din nye selvgående gressklipper mens du er på jobben.

Det sender også dette videre til alle du kjenner, og til alle du ikke kjenner, men vet epost-adressen til, og til de du ikke kjenner epost-adressen til, men som du vet om og kan finne epost-adressen til, og til alle de som jobber i samme by som deg, og til tilfeldig utvalgte du har hørt har epost-adresse.

Dette er bare noen få av symptomene, så pass på. Viruset opptrer selvfølgelig kun sammen med epost i alminnelig tekst og uten vedlagte filer. Det er de ALLER FARLIGSTE, men det vet jo enhver.